Navnet er: VisitHerning

Afgående turistchef i Ikast-Brande, Jette Nielsen (t.v.), ses her sammen med Mette Gottlieb, der er direktør for VisitHerning, som skal videreføre turismeindsatsen for både Herning og Ikast-Brande i et nyt, fælles destinationsselskab.

Ikast-Brande kommer ikke til at indgå som en del af navnet på det nye turistsamarbejde med nabokommunen.

Ganske vist skiftede turistforeningen i Herning i forbindelse med generalforsamlingen i marts navn til Turistforeningen for Herning, Ikast-Brande og Omegn, men det navn, turister i området vil blive mødt med fremover, bliver altså VisitHerning. Det oplyste VisitHernings nyansatte direktør, Mette Gottlieb, ved et ”goddag og farvel-møde” tirsdag på turistkontoret i Brande, der lukker ved månedens udgang.

Sammen med Visit Ikast-Brandes afgående turistchef, Jette Nielsen, havde hun inviteret kommunens aktører indenfor turismeområdet til tre møder i henholdsvis Nr. Snede, Brande og Ikast, men kun mødet i Brande blev gennemført. De to øvrige møder blev aflyst på grund af manglende tilslutning.

Til gengæld har de to været en tur rundt i kommunen for at se nogle af de attraktioner, Ikast-Brande har at byde på, og mens Herning traditionelt har haft meget fokus på erhvervsturisme, er naturen i højere grad Ikast-Brandes trumfkort.

– Vi får noget unikt i form af Hærvejen plus alle de andre skønne områder, konstaterede Mette Gottlieb, som trods efternavnet ikke har familiære relationer til Brandes forhenværende turistchef, Jytte Gottlieb. Sammen med Vist Hernings syv øvrige ansatte, som fysisk har til huse hos Mediehuset i Hernings midtby, har direktøren, der tiltrådte sin stilling 1. marts, det samme mål som Fakta: At få gæsterne til at blive lidt længere.

Læs mere i næste uges udgave af Focus Ikast-Brande.

Kommentarer

Kunde så ikke hedde Visit Midtjylland

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019