Morgentog erstattes af bus

Som det fremgår af denne uges udgave af Brande Bladet forsvinder morgentoget mod Herning og Struer med afgang fra Brande alle hverdage kl. 07.13, når Arriva 13. december overtager togdriften på strækningen Vejle - Struer, men nu er der godt nyt til de mange pendlere, der står på toget hver morgen for at komme på arbejde eller i skole i Herning: Midttrafik opretter en busforbindelse på strækningen. Det oplyser formanden for Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg, Henrik Engedahl (V), her til eftermiddag:

- Jeg kan bekræfte, at der kommer en busforbindelse, der kan hjælpe de studerende m.fl. fra Brande til Herning, når Arriva ændrer deres køreplan, lyder det således fra udvalgsformanden.

- Der kan være andre udfordringer, bl.a. i forhold til Blåhøj og pendlere til/fra Brande i sydlig retning. Dette arbejdes der også på at afdække, uddyber Henrik Engedahl, som også oplyser, at den nye rute vil fremgå af Rejseplanen i næste uge.

Kommentarer

Som jeg forstår det, så sættes der bus ind fra Brande til Herning og fra Thyregod til Vejle. Men så er vi lige en flok som bliver ladt i stikken I Brande. Nemlig os der tager toget kl. 06:43 mod Vejle. Vi er faktisk en del. Der er faktisk også nogle unge fra Brande som går i skole/uddannelse i Vejle. Vi må have nogen til at arbejde for at få de 2 togafgange genindført.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020