Mange til åbent landbrug

Det fine søndagsvejr var en medvirkende årsag til, at over 3.000 lagde vejen forbi Axel Månssons landbrug og gartneri, og langt de fleste gik på markvandring (foto: Anita Emborg Holm).

Over 3.100 gæster lagde søndag vejen forbi Axel Månsson A/S, som for tredje år i træk holdt åbent landbrug på Grarupvej.

- Det var helt kanon, siger Axel Månsson og erklærer sig dagen derpå godt tilpas med det store fremmøde. For 2 år siden kom der omkring 1200 mennesker til premieren, et tal der sidste år omtrent blev fordoblet, så fremgangen fortsætter. På den baggrund er Axel Månsson da heller ikke i tvivl om, at arrangementet gentages næste år. Han oplever, at mange af gæsterne fra tidligere år kommer igen og tager venner og bekendte med, så budskabet spreder sig som ringe i vandet. Noget, der overrasker ham lidt er, at en del bruger det meste af eller hele dagen på arrangementet, som startede kl. 10 og fortsatte til kl. 16.

Det helt store trækplaster var traktorrundturen på markerne. Hestevognskørslen var ligeledes et stort hit, indtil den ene af de forspændte heste blev halt, og kørslen måtte indstilles før tid, og showet med Friserhestene trak også mange tilskuere.

Elever fra Uhre Friskoles 7. klasse havde lavet dyr og figurer af grøntsager, tidl. anlægsgartner Bjarne Jensen udstillede gamle landbrugsmaskiner, Hedegaard bagte pandekager, og Grindsted Landbrugsskole var også repræsenteret på pladsen.

Endelig blev der serveret et hav af smagsprøver, og efterspørgslen efter nogle af de mere specielle farvede produkter var så stor, at der for fleres vedkommende måtte meldes udsolgt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020