Mange nye indslag ved årets Brande Marked

Det store og farverige børneoptog er på få år blevet en populær tradition i forbindelse med Brande Marked og samler hvert år hundredvis af børn fra byens og omegnens børnehaver og skolefritidsordninger.

Den store kagedyst, karateopvisning, Tommy Trifolikom, helikopterrundflyvning og after-skiing. Umiddelbart lyder det måske som en underlig blanding, men det er bare nogle af de nyskabelser, årets Brande Marked byder på.

Markedet, som afvikles i weekenden d. 12.-13. juni, byder dog også på en hel række velkendte indslag. Ikke mindst fredagens stor børneoptog, hvor mange hundrede børn fra byens og omegnens børnehaver og skolefritidsordninger plejer at udgøre et festligt skue.

Når børnene har været byen rundt, samles de på Torvet, hvor der plejer at vente en belønning for indsatsen. Underholdningen er i år lagt i hænderne på klovnen og gøgleren Tonny Trifolikom, der både har optrådt i Cirkus Krone, Cirkus Schuman, De Gale Gøglere, Cirkus Freja, flere gange på TV og endda en enkelt gang som kongelig hofnar for selveste Dronning Magrethe.

Læs meget mere om programmet for årets Brande Marked i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019