Lokal iværksætter nomineret til prestigefyldt pris

Kasper Boye

Kasper Boye (arkivfoto: DR).

Brandes egen Kasper Boye fra OneFunkyFurniture er blandt de nominerede til årets IVÆKSTpris for iværksættere. Prisen uddeles ved et arrangement i København dag.

Christina Hembo, Claus Meyer, Anders Holch Povlsen, Asger Aamund er nogle af dem, der tidligere har modtaget priser i forbindelse med uddelingen, som har fundet sted siden 2008.

Kasper Boye er nomineret til prisen Årets Idealist, som gives til den iværksætter, der i løbet af det sidste år har omsat idealer til virkelighed og vist, at iværksætteri også kan være med til at gøre verden til et lidt bedre sted. Det er første gang, at Kasper Boye, som er født i Brande, er nomineret til en af de prestigefyldte priser.

OneFunkyFurniture startede som et hobbyprojekt, men har på blot halvandet år vokset sig til et stort og anerkendt navn indenfor specialdesignede møbler og interiør.

Kasper har på sit første år som fuldtidsselvstændig skabt 14 arbejdspladser, og via et samarbejde med Den sociale kapitalfond har han fået øjnene op for hvad det vil sige at være en social økonomisk virksomhed. Han har nemlig et stort engagement i at hjælpe socialt udsatte igang på arbejdsmarkedet, og give dem den chance de fortjener, som ikke mange virksomheder magter.

I sit blot 2. leveår ser det ud til, at OneFunkyFurniture 4-dobler omsætningen i forhold til startåret.

Tidligere på året deltog Kasper Boye i udsendelsesrækken Made in Denmark på DR1, hvor syv kunsthåndværkere med forskellige specialer blev sat på prøve indenfor hinandens specialer, og han er netop nu aktuel som deltager i en særlig julespecial af Made in Denmark, som sendes de sidste tre søndage inden jul.

Kommentarer

Så flot fortjener at vinde

Så fantastisk en udvikling

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis