Spirende succes

Torsdag aften havde Teaterspirerne premiere på deres tredje forestilling siden den spæde start med 10 "spirer" i 2010.
Med ungdomsmusicalen "Bølle-Bob" er ambitionsniveauet løftet betragteligt, og det samme er både antallet af og gennemsnitsalderen på de medvirkende skuespillere, som er blevet suppleret med en håndfuld af de lidt mere garvede voksne kræfter fra Teaterkompagniet.
Med Bente Meldgaard som instruktør er det blevet til en flot og underholdende forestilling. Jonas Hansen er glimrende i titelrollen, og Signe Sønderholm er sikker og præcis i både spil og ikke mindst sang som den artige Lise-Mette, der gerne vil være lidt mere fræk.
Omkring dem cirkulerer bl.a. Jan Jensen som entreprenant grillbar-ejer, Ole Thisgaard som den lokale særling Valde Underbid, Bjarne S. Jensen som Sjogge og Mads Mortensen som Kalle, den "frygtindgydende" leder af byens "hårde børster".
Josefine Lyhne har dygtigt koreograferet de mange danseoptrin, og lyssætningen er i særdeles kvalificerede hænder hos Lasse Kristensen, mens lydteknikken drillede flere gang undervejs ved premieren, som blev overværet af ca. 200 tilskuere.
Med over 500 solgte billetter og en økonomisk håndsrækning fra Kultur- og Fritidsudvalgets pulje til kulturelle opgaver på 10.000 kroner er økonomien ligesom den kunstneriske succes sikret.
Bølle-Bob spilles igen fredag og lørdag, og lørdagens afsluttende forestilling er ligesom torsdagens premiere så godt som udsolgt.
Læs mere om forestillingen i Brande Bladet onsdag og se flere billeder i galleriet øverst til højre på siden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul