Jeg er en rapper, der gerne vil være sød

Første single fra Pelle, ”Ha´ Det Hele Med”, rundede hurtigt 10.000 afspilninger på Spotify. Sangen blev efterfølgende luftet som support for bl.a. Christopher, senere Wafande og samler stadig views på youtube. Med stærke referencer til Joey Moe og Nik & Jay, udsendes den nye musikvideo til singlen ”Rundt Om Jorden”.
- Jeg er en rapper, der gerne vil være sød – på den måde er jeg jo anderledes. Min musik skal sprede god stemning, få unge til at danse, feste og slippe hverdagen.
Det er man ikke i tvivl om, når man hører Pelles nye single og ser videoen ”Rundt Om Jorden”. Den indeholder god energi, sommer og masser af dans.
- Det er vigtigt for mig at skrive og synge på dansk, og jeg håber, at folk synes, mine tekster ikke bare handler om kærlighed, men også har en kant. Og nogle overraskende rim, der åbner vores ører og øjne for at et enkelt liv langt fra er banalt.
Med sig på scenen er Anders Brinkmann (synth), Lasse Jensen (guitar), Mads Graungaard (bass) og Jens Michael Østergaard (trommer), som tilsammen går under navnet Pelle Band.
Lørdag formiddag kan han opleves på Store Torv i Brande.

Tags: 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul