Klar til afgørende playoff-kamp

Brande IF's andethold i serie 4 er efter en 5-1-sejr i Løsning tirsdag aften klar til den afgørende playoff-kamp om oprykning til serie 3.

Med tre pletskud var Farito Mucopela en af hovedmændene bag Brandes storsejr – en anden var Kristian Koch Jensen, som lagde op til tre mål og kort efter pausen selv gjorde det til 0-3 minuttet efter scoringen til 0-2.

Løsning fik reduceret midt i 2. halvleg, men da Farito Mucopela fuldbyrdede sit hattrick 20 minutter før tid, var kampen afgjort. I dommerens tillægstid slog Mikkel Vestergård sejren fast.

Brandes modstandere i den afgørende kamp, som spilles på lørdag, bliver Skibet IF, der sluttede som nr. 6 i deres serie 3-pulje og derfor har fordel af hjemmebane.

Også Brandes og Ejstrupholm/Nr. Snedes førstehold skal spille playoff-kampe lørdag om forbliven i henholdsvis serie 1 og serie 3, og begge hold har fordel af hjemmebane.

De to holds modstandere blev fundet tirsdag aften: Brande får besøg af Hatting-Torsted, som besejrede Fredericia KFUM med 3-1 efter en pauseføring på 2-0, mens EIF/NSG på Nr. Snede Stadion får besøg af Vejle-mandskabet FC International, som vandt 3-0 over Tørring/Ølholm efter pauseføring på 1-0.

Alle tre kampe er programsat til kl. 14.