KD takker, men takker ikke af

Antallet af KD-stemmer d. 16. november var der næsten. Bunken af stemmesedler var dog for lille, og vi bliver ikke fornyelsen i Ikast-Brande Kommunes byråd i denne omgang. Det handlede om ganske få stemmer, og vi ville være kommet positivt i spil i forhold til valgforbundsstemmer. KD får ikke en af stolene i byrådssalen og får ikke medindflydelse på børne- og ungepolitikken, omsorgs- og ældrepolitikken og heller ikke på politikken for de mindre samfund i kommunen.

Men vi er taknemmelige.

Tusind tak til jer, som har stemt på KD. Jeres stemmer var tæt på at være afgørende.  Tak til jer, som har støttet os undervejs og som har hjulpet med flyers, plakatophængning, facebookdelinger mm. Vi har fået mange positive tilkendegivelser under valgkampen, og vi har mærket støtte og opbakning. KD på regionsplan fik et rigtig godt valg. Marianne Karlsmose blev valg med mange personlige stemmer. KD er i Region Midtjylland i de næste 4 år.

Vi håber, at det nyvalgte byråd har lyttet til KD-forslag og vil tage ejerskab af tanker vi har fremført om udsatte og svage, omkring omsorgsfagene, men også omkring inddragelsen af borgere - et reelt nærdemokrati. Vi har set med bekymring på den centralisering, der har været gennem årene. Flere partier, som er i byrådet fra 1. januar, har lovet at vende denne udvikling, og KD vil være vagthund for, at der bliver taget hånd om det, men også om de urimelige arbejdsvilkår, der er i omsorgsfagene og som går ud over kommunens ældre. Desuden vil vi være vagthund for, at Blåhøj Skole får arbejdsro, at lokalråd inddrages, når beslutninger træffes og endelig, at der arbejdes på, at vi får en sammenhængende kommune.

KD er tilbage om 4 år.

På vegne af KD’s kandidater i Ikast-Brande

Jens Erik Skals

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022