Johnny Madsen vender tilbage

Han har spillet i Brande mange gange – senest i oktober 2015 – og til efteråret vender Johnny Madsen endnu engang tilbage til Brande for at give koncert i selskab med guitaristen Knud Møller og trommeslageren Henrik From.

Det er musikforeningen branderocker.dk, som end-nu engang har formået at få den vestjyske sanger, sangskriver, maler og meget mere til at sætte Brande på turnéplanen, og ligesom Johnny Madsens seneste optrædener foregår koncerten også denne gang i Remisen.

Fredag d. 20. oktober for at være helt præcis, og selvom det er den sidste dag i efterårsferien, vil det være noget af en overraskelse, hvis billetterne til koncerten ikke bliver udsolgt – det plejer de.

Koncerten med Johnny Madsen og co. er indtil videre den eneste, branderocker har offentliggjort for efteråret, men efter fredagens udsolgte koncert på Smagshuset med Viggo Sommer, resterer der endnu to koncerter inden sommerferien: 28. april spiller U2-kopierne Die Herren i Remisen, og d. 19. maj er det et andet velkendt cover-band, der står for tur, når AC/DC-kopierne Back in Black trykker den af.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for Brande Boligsalg

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul