Ingen hæderspriser til idrætten i år

Helle Mathiasen

Tirsdag d. 6. oktober skulle Ikast-Brande Kommunes årlige hædring af idrætsfolk, ledere og foreninger have været afholdt i Ejstrupholm Hallen, men arrangementet er nu blevet aflyst på grund af den indtil videre manglende lempelse af forsamlingsforbuddet.

Ikke blot er selve kåringsarrangementet aflyst, hæderspriserne vil slet ikke blive uddelt i 2020. Det oplyser Venstres formand for Kultur- og fritidsudvalget, Helle Mathiasen (bill.).

Ironisk nok skulle der i år have været uddelt en særlig pris til årets covid-19-aktivitet, men den vil altså lige så lidt som prisen til årets forening, årets ildsjæl og årets ungleder samt idrættens hæderspriser blive uddelt i år.

Til gengæld oplyser udvalgsformanden, at prisuddelingen vil blive genoptaget i 2021.

Prisuddelingen i Ejstrupholm er i øvrigt ikke det eneste fælleskommunale kulturarrangement, der er aflyst. Det samme er årets ”Frivillig Fredag” og kulturnatten, der skulle have været afholdt 25. – 26. september.

Det er dog stadig muligt at gennemføre enkeltstående arrangementer, så længe det sker indenfor de til den tid gældende retningslinjer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020