Ingen bagvej til Fyrrevænget

For nogle uger siden omtalte Brande Bladet, at byrådsmedlem Morten Bak (V) havde foreslået, at der skulle åbnes en ny adgangsvej for biler til Fyrrevænget fra Bøgevænget.

Det fremgik tydeligt af artiklen, at der udelukkende var tale om et forslag, og efterfølgende har teknik- og miljøudvalget valgt at vende tommelfingeren nedad til forslaget.

Således ønsker udvalget, at de nuværende tilkørselsforhold opretholdes, men har dog anmodet om at få undersøgt tilkørslen fra Jyllandsvej, som ifølge Morten Bak er problematisk, fordi vejen på dette sted slår et skarpt sving. Desuden er krydset til tider meget trafikeret, og det kan være svært at orientere sig, specielt når man møder lastbiler.

Omtalen i avisen har tilsyneladende givet enkelte bilister det fejlagtige indtryk, at stien fra Bøgevænget, der udelukkende er beregnet til fodgængere og cyklister, allerede var blevet åbnet for motoriseret trafik, mens andre angiveligt har opfattet vejen som åbnet og har trodset afspærringen på stedet, nu da den alligevel snart blev åbnet, men dette er altså ikke tilfældet!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen