Hvad skal Brandes nye skole hedde?

Navnet på Brandes nye skole og multihus, der i første omgang fik arbejdstitlen ”Synergien”, skal findes via en konkurrence. Så nu har alle muligheden for at komme med forslag til, hvad bygningen skal hedde.

Der er nedsat et bedømmelsesudvalg, som bredt repræsenterer skole-, kultur- og fritidslivet i Brande. Udvalget vil vurdere forslagene og indstille det endelige navn til godkendelse i byrådet i november 2019.

- Vi laver det som en konkurrence, fordi vi har et ønske om, at borgerne i Brande tager ejerskab til navnet samt for at signalere, at bygningen er andet og mere end en skole: Navnet skal derfor ideeelt udtrykke, at bygningen er et naturligt samlingspunkt i Brande, som emmer af liv og samspil mellem skole, borgere, kultur og fritid, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget, Simon Vanggaard Nielsen (DF).

Foruden skole kommer bygningen til at rumme et fællesbibliotek for skolens elever og byens borgere, Musikskolen, Ungdomsskolen, børnetandpleje, sundhedspleje, heldagslegestue for dagplejen, borgerservice og lokalhistorisk arkiv. Det forventes, at bygningen står færdig i sommeren 2021.

Forslag sendes til: nyskoleibrande@ikast-brande.dk

Konkurrencen løber til og med 1. oktober 2019.

Man kan løbende følge med i skolebyggeriet på hjemmesiden www.nyskoleibrande.ikast-brande.dk 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020