Helt vildt

I forsøget på at undgå en påkørsel ramte bilisten først træet til venstre i billedet, snittede derefter det til højre og landede til slut på taget i modsatte side af vejen.

Forrige søndag kort efter kl. 14 fik Connie og Kaj Houlberg på Borupvej sig noget af en forskrækkelse: Pludselig lå der nærmest bogstavelig talt en personbil på taget i deres forhave. Den uventede ”gæst” var en bilist, der i forsøget på at undvige et stykke råvildt, som krydsede Borupvej, havde ramt et træ og derefter snittet et andet i modsatte side af vejen, hvorefter bilen rullede rundt og landede på taget i modsatte side af vejen få centimeter fra en lygtepæl.

Det faktum, at råvildtet (og alle andre lidt større dyr) stort set uhindret kan passere den nærliggende motorvej, undrer Kaj Houlberg og hans onkel, vognmand Niels Houlberg, der hjalp til med oprydningen.

På strækningen fra Dørslundvej til Højmarksvej, en strækning på ca. 2½ km., er motorvejen ikke afskærmet af et vildthegn som den er på sydsiden af Dørslundvej og nordsiden af Højmarksvej. Strækningen udgør den eneste åbne ”korridor” over en længere motorvejsstrækning, og det har vildtet tilsyneladende for længst fundet ud af:

Efter eget udsagn ser Kaj Houlberg stort set dagligt råvildt i området, og Niels Houlberg har indtil flere eksemplarer, som er blevet ofre for påkørsler, liggende i fryseren.

Det undrer ikke de to mindre, at der rent faktisk var opsat vildthegn på strækningen, indtil den daværende omfartsvej blev til den motorvej, der blev indviet for 1½ år siden.

Læs hele historien i dagens udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Den lokale Flyttemand

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019