Graffiti-kunst tager over for street arten

Ralf Monnerup, som bl.a. er manden bag dette farvestrålende værk, er blandt de 10 graffiti-kunstnere, der kommer til Brande for at illustrere graffitiens historie på skaterhallens ydermure. Det gør han d. 26. september samtidig med, at Urban Street Zone indvier deres nye udendørs-område.

Street art blev der som bekendt ikke malet noget af i Brande i år, men lørdag d. 26. september inviterer street sport-foreningen Urban Street Zone i samarbejde med Lions Brande, som har arrangeret de foreløbig fem street art-festivaler, der er blevet afholdt, til den første udgave af det, der har fået titlen ”Urban graffiti festival.”

Corona-pandemien har været skidt nyt for mange arrangementer, der er blevet udsat eller aflyst; således også den sjette internationale street art-festival i Brande, som skulle have fundet sted i sidste weekend.

Mens der derfor ikke bliver malet ny street art i Brande i år, har corona-situationen indirekte betydet, at det bliver muligt at afholde en form for alternativ til street art-festivalen lørdag d. 26. september, hvor 10 af Danmarks absolut førende graffiti-kunstnere kommer til byen for at dekorere ydermurene ved skaterhallen på Mylius-Erichsensvej.

Den direkte anledning er indvielsen af Urban Street Zones nye udendørsområde, der forventes at stå klar til den tid, og så er det desuden dagen efter kulturnatten, som afholdes over hele Ikast-Brande Kommune fredag d. 25. september.

Læs meget mere om arrangementet i skaterhallen i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen