Golfherrer rykker op

Forud for weekendens afsluttende spillerunde var kravet til Brandes golfherrer i 5. division minimum en sejr, hvis holdet ville sikre sig oprykning til 4. division, og kravet blev allerede indfriet lørdag, endda med manér: Med resultatet 12-0 over Åskov gjorde holdet rent bord, og dermed var søndagens match i Henne i princippet ligegyldig.

På hjemmebane blev det til sikre singlesejre til  Michael Glad, Jesper Bach og Lars Lorentzen, og da også de to foursomes gik Brandes vej, var ”ægget” til Åskov ligesom Brandes oprykning en realitet.

Selvom søndagens match i Henne dermed var reduceret til ren kosmetik, lykkedes det i sæsonens tætteste opgør for Brande-mandskabet at hale en kneben 7-5-sejr i land, og dermed sluttede holdet turneringen med maksimumpoint.

Michael Glad og Jesper Bach vandt igen deres singler, mens Lars Lorentzen fik en lektion og allerede havde tabt sin single efter 13 af de 18 huller. Carsten Holt og protræner Andreas Thune vandt igen deres foursome, mens Claus Thorn og Johannes Odderskjær Jensen tabte deres på sidste hul, men lige lidt betød det: i næste sæson spiller Brandes bedste herrehold igen i 4. division.

Læs hvordan det gik golfklubbens øvrige turneringshold i sidste spillerunde i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul