Gamle kendinge og en nyskabelse til Street Art

Italienske Vera Bugatti er en af de fire kunstnere, der har deltaget i samtlige fem foregående street art-festivaler i Brande.

I slutningen af januar bekendtgjorde arrangørerne af de foreløbig fem internationale street art-festivaler i Brande, Lions Brande, at den sjette udgave af festivalen, som blev aflyst i 2020, vil blive gennemført i den sidste weekend i juni. Det er fortsat planen, oplyser Mogens Bentzen på vegne af arrangørerne, som allerede har aftalerne med de første 11 kunstnere på plads.

Alle 11 har deltaget i en eller flere tidligere udgaver af festivalen, fire af dem sågar i samtlige de fem foregående. Det gælder italienske Vera Bugatti, polske Gregor Wosik, tyske Marion Ruthardt og hollandske Ruben Poncia, men som så meget andet er aftalerne indgået med visse forbehold, forklarer Mogens Bentzen.

Dels er arrangørerne afhængige af, at ind- og udrejseforbuddet til den tid er ophævet, så de udenlandske kunstnere rent praktisk kan komme hertil, dels er det nødvendigt, at forsamlingsforbuddet bliver ophævet eller som minimum lempet. 

Læs mere om street art-festivalen og årets store nyskabelse i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022