Fra to til tre street sport-haller

Egentlig er Urban Street Zone klar til at tage fat på at udvide med en tredje hal til street sport i samarbejde med Brande IF, foreningerne mangler kun en positiv tilkendegivelse fra Folkeoplysningsudvalget.

Det er mindre end 2 år siden, borgmester Ib Lauritsen i starten af februar 2019 indviede street sport-foreningens hal nr. 2, men allerede sidste efterår præsenterede Urban Street Zone og Brande IF planer om et samarbejde om en tredje hal til bl.a. street-fodbold.

Med sine ca. 1500 kvadratmeter er nabohallen til hal 2 en halv gang større end begge de to eksisterende haller, som er fyldt godt op med ramper, spring og rails.

Dem skal der også være nogle stykker af i hal 3, hvor ca. en tredjedel af pladsen skal bruges til skaterting – de sidste to tredjedele skal anvendes til andre former for aktiviteter. Det forklarer USZ-næstformand Thomas Meyer Jensen:

- Vi vil skabe faciliteterne for at fange dem, der er interesseret, uddyber han, og i foreningen, hvor der sjældent er langt fra tanke til handling, er man i princippet klar til at gå i gang – det eneste, det kræver, er et ekstraordinært, midlertidigt lokaletilskud til den årlige husleje for hallen på 270.000 kr. i maksimalt to år, oplyser Urban Street Zones kasserer, Trine Meyer Sig.

Læs mere om planerne i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020