Fortovet på Ågade

Først vil vi sige tak for det gode fortov, vi endelig har fået i Ågade - om end det tog meget lang tid. Dog skal det siges, fortovene blev ”færdige” lige op til jul - men desværre må vi konstatere, at fortovene alligevel ikke er færdiggjorte. Således er opkørslen til P-pladsen ved Matas, der også er opkørsel til vore garager, ikke gjort færdig. Niveauforskellen mellem kørebanen og opkørslen alt for stor, hvilket allerede har medført skader på flere biler. Skaderne er opstået på bilernes undervogn og skærme, når de kører ud over den høje kantsten.

På den baggrund har vi kontaktet kommunens tekniske forvaltning, både pr. telefon og ved personligt fremmøde, og her forelagt problemet. Her fik vi at vide, at der var taget hånd om problemet. Men vi må desværre konstatere, at der endnu ikke er sket noget.

Vi synes, det er rigtig ærgerligt, at et ellers godt projekt ikke bliver færdiggjort, så det kan fungere efter hensigten.

Til borgerne i Brande

Vi vil gerne opfordre borgere i Brande, der har fået skader på deres bil på baggrund af nævnte opkørsel, til at henvende sig til kommunens tekniske forvaltning.

Med venlig hilsen

Jonna og Preben Sørensen
Storegade 22, Brande

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen