Forrygende udlæg

Før sommerferien havde Brande IF's førstehold tillagt sig en kedelig vane med at komme tidligt bagud i især hjemmekampene, men efter nedrykningen til serie 2 er der blevet vendt op og ned på tingene.

I lørdagens udekamp på Faster Stadion mod Faster/Hanning tog det således blot 10 minutter for de zebrastribede at bringe sig i spidsen med 3-0 på mål af Mikkel Skovbjerg, Søren Antonsen (bill.) og Brian Jakobsen, og så var den kamp reelt afgjort.

Midt i 1, halvleg gjorde Carsten Nielsen det til 0-4, men et gult kort til Nikolaj Jakobsen mod halvlegens slutning betød, at styrkeforholdet blev mere lige, og i 2. halvleg koncentrerede Brande sig om at køre efterårets anden sejr i to kampe hjem.

Læs mere om kampen i Brande Bladet tirsdag; samme aften tager Brande imod naboerne fra Gives andethold til sæsonens første lokalbrag på Brande Stadion.