Formandsskifte hos Danske Handicaporganisationer

Efter kun godt et år som formand for Danske Handicaporganisationers (DH's) lokalafdeling i Ikast-Brande har Trine Worm Nissen overladt posten til næstformand Bernth Bech (arkivfoto: Ejgil Jessen Hansen).

Det oplyser den nu tidligere næstformand på vegne af bestyrelsen i en pressemeddelelse. Som årsag til, at Trine Worm Nissen er trådt tilbage fra posten som formand, angives "personlige årsager".

- Det er beklageligt for bestyrelsen at konstatere, at hun har meddelt sin tilbagetræden og nedlagt sit formandskab i DH Ikast-Brande. Hun har været en velforberedt, tillidsfuld og dybt engageret formand for os både i forhold til Ikast-Brande kommune og til vores organisation, samt DHs basisorganisationer. Vi håber naturligvis, at Trine kan vende tilbage på et senere tidspunkt til arbejdet i DH Ikast-Brande, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Trine Worm Nissen overtog posten som formand for DH's lokalafdeling i Ikast-Brande i september sidste år, da Bjarne Dueholm valgte at stoppe efter en længere årrække som formand.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019