Forårskoncert i Brande Kirke

Brande Folkekor medvirker traditionen tro ved forårskoncerten i Brande Kirke.

Torsdag d. 18. maj kl. 19.30 finder den traditionelle forårskoncert sted i Brande kirke. Brande Kirkekor, Brande Folkekor og Brande Vokalensemble medvirker under ledelse af Irma Andersen. Anne Grethe Christiansen sidder ved orglet, og Arne Holst-Larsen læser ind imellem korsangen tekster af bl.a. nyligt afdøde Peter Bastian, Niels Hausgaard og Johannes Møllehave.
Programmet bærer præg af to begivenheder, der fejres i år: reformationsjubilæet og 200-året for komponisten N.W. Gades fødsel. Anne Grethe Christiansen spiller en orgelkoral over Luthers salme ”Nu fryde sig hver kristen mand”, Kirkekoret synger nykomponerede salmer, der er udgivet i samlingen ”Lutherrosen”, medens Luthers ”Vor Gud han er så fast en borg” synges som vekselsalme mellem kor og tilhørere.
Brande Folkekor synger bl.a. Morgensang af ”Elverskud” samt to iørefaldende salmer af N.W. Gade.
Der står naturligvis også en række forårssange og –salmer på programmet.
Forårskoncerten er indledningen til en travl tid for Folkekoret, der synger sommeren ind i Remisen d. 1. juni, ligesom det synger ved hele to grundlovsarrangementer i år. Som sædvanlig synger koret ved Brande Menighedsråds grundlovsmøde, der i år finder sted i Remisen efter udendørsgudstjenesten. Derefter fortsætter koret til Lind, hvor det giver koncert i forbindelse med et grundslovsmøde i HaveOasen. 15. juni præsenterer de 24 korsangere fra Folkekoret, der i juli måned rejser på koncerttur til Rumænien, en del af rejserepertoiret ved en koncert i Uhre Kirke.
Der er fri entré ved forårskoncerten, og dørene åbnes kl. 19.00.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul