Fem nye boliger på Blåbærvej

Mester selv er kommet på arbejde: Indehaver af Fink Ejendomme og Fink Byg, Jacob Fink, har fattet spaden for at sætte gang i gravearbejdet, mens Kim Krogh (t.v.) og ejendomsmægler Morten Bak fra LokalBolig (t.h.), der står for salget, ser til.

To af de planlagte fem boliger er allerede solgt og en tredje reserveret, så der er ikke noget at sige til, at Jacob Fink har glædet sig til at komme i gang med byggeriet af fem splinternye boliger med facade ud mod Vejlevej.

Det er første gang, Fink Ejendomme bygger typehuse i Brande – men næppe sidste, lyder det fra firmaets sælger, Kim Krogh.

Fink Ejendomme har bygget 60 tilsvarende boliger i Lind, så hvis man er interesseret i en af de sidste nybyggerier, kan man slå et smut nordpå til Herning-forstaden, ligesom salgsmaterialet er illustreret med billeder fra en eksisterende bolig og altså ikke kun computervisualiseringer.

Tirsdag tog hans chef, Fink Ejendommes indehaver Jacob Fink, det første spadestik til byggeriet, og i dag rykker gravemaskinerne så ind for alvor. 

Læs mere om de nye boliger, der får adresse på og indkørsel fra Blåbærvej, i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul