Er der også kommet noget godt ud af Covid-19?

Corona-pandemien har haft store konsekvenser for manges hverdag. Skolebørn er sendt hjem til fjernundervisning i flere omgange; mange af deres forældre har været tvunget til at arbejde hjemmefra, beboere på plejecentre har i perioder ikke måttet modtage besøg, butikker, restauranter og værtshuse er blevet tvangslukket, og de fleste arrangementer har måttet aflyses eller udsættes på grund af forsamlingsloftet, som senest er blevet sænket til 5 personer.

Men er der også kommet noget positivt ud af pandemien udover lavere benzinpriser? Her tænker vi ikke så meget på de brancher, der har været i stand til at omstille produktionen til håndsprit og mundbind, men mere på personer, som har formået at bruge de seneste uger og måneder konstruktivt.

I denne uges avis kan du f.eks. læse om Line, der er blevet et af ansigterne i Coca Colas nye kampagne, og i næste uge kan du møde formanden for Brande Antenneforening, Christian Morsing, som har løbetrænet sig en tøjstørrelse mindre.

Har du også en historie, der kunne være til inspiration for andre, og har du lyst til at fortælle den i avisen, så kontakt mig på ml@brandebladet.dk eller 4097 2861 – det gælder uanset om du har været igennem en familieforøgelse, har fået nyt kæledyr, er blevet en ørn til at jonglere eller bygge korthuse, har gennemrenoveret dit hus eller måske ligefrem har bygget et nyt, eller noget helt femte.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020