Emmas vilde år

Emma Lihle Thomsen

Lørdag d. 26. februar 2022 bliver næppe en dato, Emma Thomsen fra Brande nogensinde glemmer. For øjnene af 10.000 ellevilde tilskuere i Boxen i Herning og med over en halv mio. tv-seere som vidner vandt hun MGP med sangen ”Hater”, som hun selv havde skrevet både tekst og musik til, og siden har hun haft travlt – rigtig travlt!

Da hun vandt MGP, gik hun i 8. klasse på Artium – nu går hun i 9. klasse på Vesterlund Efterskole, og det er her, vi mødes en ganske almindelig, grå januar-formiddag til en snak om, hvad 2022 blev for en størrelse, og hvordan årets begivenheder har påvirket hende.

- Der er sket mange ting – jeg har fået en masse oplevelser, opsummerer Emma indledningsvis sit vilde år. Hun har bl.a. sunget på den største børnefestival i Danmark, ”Vilde vulkaner” i Vordingborg foran 11.000 mennesker, og i årets løb er det blevet til 50 jobs over det meste af Danmark. 

Før jul takkede hele MGP 2022-holdet egentlig af med en gallakoncert på Sjælland, men som vinder bliver der nok stadig bud efter hende som en slags superreserve, når det nye kuld skal på turné efter 2023-udgaven af MGP, som i år skal afholdes i Næstved – og her skal Emma som sidste års vinder også en tur på scenen.

Inden da har hun en optræden i Remisen d. 3. februar, og det er faktisk første gang, hun skal synge i sin hjemby. 

Læs hele interviewet med Brandes MGP-vinder i Brande Bladet tirsdag.

 

Tags: 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul