Ekstraordinær generalforsamling i Brande Hallerne

Det var det jeg troede jeg skulle til, men der tog jeg fejl, det var nemlig et teaterstykke jeg kom til at overvære. Stykket blev opført af 3 personer, nemlig de 2 personer, som fitness har valgt ind i hallens bestyrelse, samt Peder Gasbjerg, og de blev instrueret af formanden for Brande Fitness.

De havde hver deres rollehæfte med spørgsmål og svar, men replikkerne havde de ikke fået lært endnu, så de gik rundt med rollehæfterne, og de supplerede hinanden, når en glemte en replik, men det er jo også fair nok.

Man havde inviteret ca. 200 af sine medlemmer til at komme og overvære forestillingen, og der kom mange, for når man nu havde fået 100 kr. foræret i form af en aktie i Brande Hallerne, så bør man også pænt møde op og se teaterstykket.

Brande Hallerne er en virksomhed med en daglig leder og ca. 25 medarbejdere, og virksomheden drives af den daglige leder i samarbejde med hallens bestyrelse.

Handlingen i teaterstykket drejede sig om et arbejdsnotat fra et bestyrelsesmøde med 4 muligheder for udvikling af Brande Hallerne. På dette arbejdsnotat var der skrevet FORTROLIGT med rødt, og det kunne enhver jo se, da det blev vist på storskærm!

Når en bestyrelse får udleveret papirer, der er mærket fortroligt, så ER det fortroligt, og så kommer man ikke til at tabe det for fødderne af formanden for Brande Fitness, hvilket jeg personligt hørte ham sige på formandsmødet den 5/12, at han havde fundet det på gulvet.

Noget andet, der også var kommet med i teaterstykket, var personalets bonusordning, som jo også er usædvanligt at bringe frem på en generalforsamling, men det blev dog ikke vist på storskærm.

Jeg vil lige indskyde, at der var flere, der havde fået tildelt nogle små roller, og det klarede de fint uden at have et rollehæfte, nu var det jo heller ikke de store roller, så det var nok også forventeligt.

Forestillingen sluttede kl. 21.47 og alle gik hjem.

Det var min oplevelse af generalforsamlingen.

Karl Kristensen
Landlyst 14
Brande

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul