Dyre musikalske bekendtskaber

Hardinger Band

For første gang kunne musikforeningen Branderocker.dk torsdag afholde generalforsamling i foreningens eget klublokale ved OK-tanken på Brandlundvej.

Det var da også en stolt formand, Jørgen Haahr, der med en halv times forsinkelse kunne byde de 25 fremmødte velkommen – forsinkelsen skyldtes, at man ikke helt havde kunnet stole på stoleleverandøren, så generalforsamlingen blev udskudt, indtil der var fremskaffet en snes klapstole.

Efter at have glædet sig over de nye rammer, som blev indviet sidst i august med åbent hus, gennemgik Jørgen Haahr sidste års arrangementer, som omfattede en hel del gensyn. Først med Nalle & His Crazy Ivans, denne gang tilsat Søren Rislund, dernæst Rasmus Walter, Kings of Rock, Poul Krebs & Henning Kvitnes samt ikke mindst Johnny Madsen-koncerten i oktober. Koncertåret blev afsluttet af Hardinger Band (bill.), som også var på plakaten ved den sidste udgave af Rock på Sporet i 2017.

Lige præcis den koncert kunne musikforeningen godt have undværet – ikke fordi kvaliteten af musikken fejlede noget, men svigtende billetsalg til koncerten med de gamle ”shubber” medførte et underskud på over 50.000 kr.

Læs mere om generalforsamlingen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen