DOT overtager Steel Coating A/S

Per Rasmussen

Med opkøbet af den østjyske virksomhed udvider Fasterholt-koncernen kompetencerne indenfor pulverlakering. Strategien om at være full-service partner i overfladebehandling forstærkes dermed yderligere.

Hidtil er pulverlakeringen primært blevet foretaget af eksterne leverandører, men udfordringer med at skaffe tilstrækkelig kapacitet i et hastigt voksende marked har været en stærkt medvirkende faktor til overtagelsen af Steel Coating A/S. Samtidig øger man tilstedeværelsen i Østjylland med fuldautomatiske produktionsfaciliteter og kompetente medarbejdere, fortæller direktør i DOT A/S, Henrik Steen-Jørgensen, der ser de to virksomheder som et perfekt match.

- Vi komplementerer hinanden på en lang række punkter. Mange af vores kunder er sammenfaldende, og vi har de samme høje krav til maling og logistik. Det er en veldrevet virksomhed, som ikke går på kompromis på kvaliteten. Vi forventer helt sikkert, at kunne tilføre en større volumen fremadrettet. Medarbejderne fortsætter som hidtil, mens navnet ændres til DOT Steel Coating. Den hidtidige ejer, Per Rasmussen (bill.), hjælper til i en overgangsperiode for at gøre ejerskiftet så harmonisk som muligt.

Henrik Steen-Jørgensen forklarer videre, at man har sonderet terrænet grundigt for at finde den rigtige samarbejdspartner til at løfte opgaven med pulverlakering. Da man først mødte hinanden, nåede parterne hurtigt til enighed. Per Rasmussen var interesseret i at sælge sit livsværk efter mere end 20 år ved roret, og han er glad for aftalen.

- Jeg har altid sagt, jeg ikke vil bæres ud herfra. Jeg har gået med overvejelser om, at tiden var moden til at prøve noget nyt. DOT er førende indenfor overfladebehandling på alle fronter. Det er den helt rigtige køber på det helt rigtige tidspunkt. Både kunder og kolleger kan se frem til samarbejdet. Jeg giver stafetten videre med ro i sindet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 24 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

 • 25 jan.

  Fredagscafé - "Da Ansgar ramte Brande"

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Aktivitetsudvalget og Menighedsrådet

 • 25 jan.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
  Arrangør: Brande Bibliotek

 • 25 jan.

  Åbent hus - Se maskinparken

  Sted: Østerbro 7, Kibæk
  Arrangør: Kibæk Maskinstation

 • 25 jan.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen