DOT køber op i Sverige

Overfladekoncernen med hovedsæde i Fasterholt har pr. 20. januar overtaget alle aktiviteter i Pohlinvest med varmforzinkningsfabrikker på fire lokationer i Sverige.

Med opkøbet af Pohlinvest forstærker DOT (Dansk Overflade Teknik) positionen på det svenske marked, da man nu også kan tilbyde varmforzinkning i Halmstad, Rydsgård, Lysekil og Säffle. De tilkøbte fabrikker supplerer de nuværende i Sölvesborg og Eskilstuna og bringer DOT endnu tættere på de svenske kunder. Alle Pohlinvest-medarbejdere fortsætter i uændrede forhold, og den hidtidige ejer, Stig Pohl, vil fremover udgøre ledelsen sammen med Henrik Steen-Jørgensen, administrerende direktør i DOT AB. Sidstnævnte ser overtagelsen som en stor tillidserklæring.

- Vi er stolte over, at Stig Pohl har valgt os til at drive hans livsværk videre. Vi har den største respekt for det, Stig har opbygget. En koncern med en solid kultur og et fantastisk engagement, som vi vil bevare og udvikle sammen med de passionerede medarbejdere, siger Henrik Steen-Jørgensen og tilføjer, at man glæder sig til at kunne tilbyde et optimalt setup med mange lokale aktører.

Med opkøbet råder DOT-koncernen nu over 11 fabrikker i Sverige og Danmark. Parterne er enige om ikke at oplyse købssummen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022