Die Herren tilbage til Brande

Fredag gæster Die Herren Brande, med deres 25 års jubilæumsshow U2-Silver&Gold.

Første gang Die Herren gæstede Brande, var i 2009, dengang som nu, er det også www.branderocker.dk der står bag invitationen.

Det danske U2-Coverband, Die Herren så dagens lys for første gang den 1. marts 1991, hvor tre af bandets nuværende medlemmer med den daværende trommeslager mødtes for første gang til en session i en øve-container i det centrale København.

Ingen af bandets medlemmer forestillede sig dengang, at Die Herren skulle blive langtidsholdbar og en markant del af den danske live-musikscene i 25 år - men det er de i høj grad blevet.

Og det fejrer Die Herren med et jubilæumsshow ”U2-Silver&Gold” i Brande.

Die Herren lavede en gigantisk fest, da de besøgte et udsolgt Fermaten i januarr. Die Herren lover, det samme vil ske i Brande:
- Vi laver vor bedste koncert ever!

Sidst Die Herren var i Brande til open air-koncerten ”Rock På Sporet” i 2015 var det ikke de bedste forhold, vejrguderne bød publikum. Derfor er det glædeligt, at vi denne gang kan præsentere bandet indendørs i Remisen, lyder det fra Musikforeningen branderocker.dk, som gennem snart 10 år har været garant for gode koncertoplevelser.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul