DF'er melder sig som borgmesterkandidat

Simon Vanggaard Nielsen

Alt imens det tyder på, at Ikast-Brandes nuværende borgmester, Carsten Kissmeyer (V) forlader kommunalpolitik til fordel for en regionalpolitisk rolle ved næste valg, melder Dansk Folkeparti sig nu klar med deres eget bud på en borgmester til næste års kommunalvalg. Partiet vil her pege på deres gruppeformand, den 26-årige friskolelærer Simon Vanggaard Nielsen. Dette blev afgjort af medlemmerne på lokalforeningens nyligt afholdte generalforsamling.

- Vi er Danmarks næststørste parti på landsplan og vi har et stærkt bud på Ikast-Brandes kommende borgmester. Som politiker ser man nogle gange, at fremtidsperspektivet er meget kortsigtet. I Simon Vanggaard ser vi en særdeles talentfuld og visionær borgmesterkandidat, der har fremtiden foran sig. Han har vist at han har de kvaliteter der skal til, og den autoritet der er nødvendig, og vi er stolte over at have ham som leder af vores gruppe. Vi ser positivt på det kommende kommunalvalg og med Simon Vanggaard, har vi den rigtige mand ved roret, lød det ved den lejlighed.

Simon Vanggaard er beæret over, at bestyrelsen og partiets medlemmer ser ham som en egnet borgmester og er taknemmelig for deres tillid.

- Jeg brænder virkeligt for at gøre Ikast-Brande kommune til et fortsat og endnu mere attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed i. Det er et langvarigt mål, som jeg har tænkt mig at fortsætte med at arbejde med mange år ud i fremtiden, og det er naturligvis et arbejde som man har allerstørst mulighed for at sætte sit præg på som kommunens borgmester.

- Jeg vil fokusere på hvordan at vi kan sikre, at Ikast-Brande bliver en bærerdygtig kommune på den lange bane. Økonomisk forskning viser, at det klart bedste afkast man kan få på en offentlig investering, er de investeringer man laver på børn fra 0 til 3 års alderen. Dette sammenholder jeg med, at den absolut vigtigste faktor i forhold til læring ikke er skolen eller læreren, men derimod familien. Derfor mener jeg at vi bør omprioritere vores økonomi, så vi i langt højere grad investerer i forebyggelse, frem for helbredelse af langtidsledighed. En arbejdsløshedssituation som vi, indtil nu, ikke effektivt har løst. Hverken med pisk eller gulerod. Vi skal derfor turde tage fat lang tid før.

Generalforsamlingen bød udover valg af borgmesterkandidat også på bestyrelsesvalg og politiske oplæg fra henholdsvis DFU´eren Morten Westfall fra Nørre Snede og Simon Vanggaard.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019