DF-veteran hyldet ved nytårskur

Torsdag aften afholdt Dansk Folkeparti Ikast-Brande deres årlige nytårskur på Ejstrupholm Hotel. Menuen stod på flæskesteg krydret med politiske indlæg fra kommune, folketing og Region Midtjylland, hvor partiet er lokalt repræsenteret med Ole Revsgaard Andersen fra Hampen.

Det kommunale indslag bød på et tilbageblik på kommunalvalget i november. Det blev leveret af parties ”byrødder” Simon Vanggaard Nielsen, Bo Sand Kristensen og Trine Meldgaard Kristensen.

1. viceborgmester Simon Vanggaard overraskede med en længere takketale for partiets lokale nestor Kaare Graversen, der forlod byrådet ved årsskiftet og første gang blev valgt ind i byrådet i den daværende Nr. Snede Kommune for Fremskridtspartiet i 1989 - samme år som Simon Vanggaard blev født!

- Jeg kan huske, at mit første møde med dig var til et bestyrelsesmøde hjemme hos mine forældre. Her fik jeg lov at sidde med til bords. Dengang var jeg 10-11 år, og siden den gang har jeg været fanget af politik. Din evne til at spotte, tage dig af og give plads til de unge i partiet er helt unik, og den skylder jeg dig en stor tak for, lød det fra viceborgmesteren.

Han blev senere suppleret af Dansk Folkepartis partiformand, Kristian Thulesen Dahl:

- Ligesom Simon fik jeg også lov at være med til bestyrelsesmøder, da jeg var 13 år gammel. Dengang foregik de på Nørre Snede Kro, hvor jeg cyklede ned for at deltage. Jeg måtte dog ikke sidde med til bords, for min mor havde stillet betingelsen, at jeg skulle lave mine lektier imens. Derfor måtte jeg pænt tage plads ved nabobordet, så jeg både kunne lytte og lave lektier, lød det humoristisk fra partiformanden, der også uddybede, hvilken stor betydning Kaare Graversen har haft som kulturbærer i Dansk Folkeparti, hvor han har været med siden stiftelsen i 1995.

Kristian Thulesen Dahl afsluttede nytårskuren med et længere indlæg om den aktuelle politiske situation på Christiansborg.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 24 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

 • 25 jan.

  Fredagscafé - "Da Ansgar ramte Brande"

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Aktivitetsudvalget og Menighedsrådet

 • 25 jan.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
  Arrangør: Brande Bibliotek

 • 25 jan.

  Åbent hus - Se maskinparken

  Sted: Østerbro 7, Kibæk
  Arrangør: Kibæk Maskinstation

 • 25 jan.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen