Den Kongelige Belønningsmedalje med Krone til Mona

Den kongelige Belønningsmedalje med krone for 40 års tjeneste blev tilkendt Mona Bach efter indstilling fra værtsparret Marianne og Arne Andersen på Hotel Dalgas.

Af Villy Guldbrand Jensen

Onsdag den 24. maj fik Mona Bach overrakt en velfortjent medalje fra dronningen af sine tidligere arbejdsgiver Marianne og Arne Andersen, Hotel Dalgas.
Det skete med familie og tidligere arbejdskollegaer som vidner. De var inviteret til et lille traktement i hotellets restaurant, hvor værts-parret gerne ville have lov til at sige Mona Bach tak for godt 40 års dygtig indsats for hotellet.
Ikke kun som ansvarlig for rengøringen, men også med de mange andre funktioner hun gennem årene har haft på hotellet. Herunder morgenbordet, pasning af receptionen, bestilling af varer og meget andet.
Mona Bach startede den 15. februar 1976 hos det daværende værtspar på Hotel Dalgas, Lillian og Otto Jensen, og da hotellet blev solgt ti Marianne og Arne Andersen i 1981, fortsatte hun på hotellet og var der indtil 1. januar i år, hvor muligheden for at gå på efterløn blev udnyttet.
- Jeg kunne godt mærke at arbejdet med rengøring var hårdt rent fysisk, fortæller Mona Bach, der da også valgte at gå ned i tid de to sidste år.
Og det gjorde også overgangen til tilværelsen som efterlønner nemmere.
Nu nyder jeg min frihed, og jeg har helt bevidst ikke valgt at lægge en masse planer. Jeg vil have frihed til at gøre lige hvad jeg har lyst til.
Og så er der jo også fem børnebørn der skal opleves.

Spændende tid
De mange år på hotellet har været spændende.
- jeg har ikke oplevet to dage der har været ens, og jeg har altid oplevet det som en spændende arbejdsplads, med mange spændende mennesker, fortæller Mona Bach, og også mange spændende gæster, hvoraf nogle er kommet igen flere gange.
- Jeg har oplevet så mange spændende ting, at jeg kunne skrive en bog om det, slutter Mona Bach.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul