Danmarks bedste AC/DC-kloner i Remisen

På fredag lader AC/DC-klonerne Back in Back endnu engang Hells Bells kime i RemisenBrande (arkivfoto: Jørgen Haahr).

Hold på hat og briller! Danmarks absolut bedste AC/DC cover-band, ”Back In Black”, fyrer fredag op under RemisenBrandes koncertsal.

Efter kæmpesuccesen for nylig med Die Herren, trækker musikforeningen branderocker.dk endnu et af landets bedste kopi-bands til Brande. Og igen bliver der lovet et brag af en koncert, når Back In Black indtager RemisenBrande, med deres AC/DC-show.

Back in Black er nok det definitive danske bud på et AC/DC-coverband. Det esbjergensiske band har mange års erfaring som udøvere af australiernes stålsatte rock’n’roll.

Gruppens eksplosive koncerter er kendetegnet ved, at man gør alt for at leve op til AC/DC’s egen fest af et show med dertilhørende kirkeklokke i “Hells Bells”, kanoner i “For Those About To Rock”, guitarist i skole-uniform osv.

Back in Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt, og bandet lover selv, at der er lagt i ovnen til et se- og høreværdigt “allmost the real thing”-show!

Back In Black kan kort sagt deres AC/DC til fingerspidserne! Deres eftertragtede varemærke er den sikre og 100 procent troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70’erne.

Her taler vi om klassikere som "Whole Lotta Rosie", "Jailbreak", "TNT" og ikke mindst "Highway to Hell". Et par kærkomne genhør med de nyere klassikere fra tiden med den legendariske skærebrænder-stemme Brian Johnson er også på programmet. For hvad er en ægte AC/DC-aften uden "Hells Bells", "You Shook Me All Night Long" og, selvfølgelig, "Back in Black"?

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul