Det summer af street art

Fredag kl. 17 åbner formanden for Børne-, kultur - og fritidsudvalget, Annette Mosegaard, officielt den 6. internationale street art-festival i Brande, men allerede nu begynder det så småt at summe af street art rundt omkring i byen.

På Brande Hallernes parkeringsplads er en kunstnerkvartet med polske Gregor Wosik i spidsen gået i gang med at male et nyt 3D mega-maleri. Han får hjælp til opgaven af sine tre kolleger, Wilfried Berg fra Tyskland, Aziz el Guaraoui fra Marokko og bosniske Kerim Mušanović.

På Dalgas Torv ved Hotel Dalgas kan man allerede nu tage et smugkig på den nye verdensmålsgavl med titlen "Plant takeover", som skal afsløres officielt lørdag formiddag, og også på N.I. Møllers Plads og foran Remisen er forberedelserne godt i gang.

Læs meget mere om weekendens street art-festival i denne uges udgave af Brande Bladet, hvor du bl.a. finder en præsentation af de deltagende kunstnere.

Kommentarer

Når nu vi i Brande har en lokal byråds politiker der sidder i Børne kultur Fritidsudvalget så virker det meget forkert, at der er en fra Ikast der åbner Street Art

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis