Clever har åbnet lynladestation i Brande

Af Villy Guldbrand Jensen

Clever åbnede onsdag den 12. juni sin nye lynladestation på Vestergårdsvej 5 i Brande, hvor 12 elbiler nu har mulighed for at lynlade samtidigt.

På den nye lynladestation på Vestergårdsvej 5 i Brande, der er konstrueret i et prisvindende design med bæredygtigt træ, har 12 elbiler mulighed for at lade og få 300 kilometers rækkevidde på batteriet på bare 30 minutter. Det bliver dermed nemmere for både besøgende og lokale i Ikast-Brande-området at lade elbilen lynhurtigt op. 

Dermed runder Clever, der er ejet af Andel og NRGi nu 20 lynldestationer i Danmark.

Da vi var forbi var Mogens Arentoft fra Roskilde i agg med at lade sin bil op.

- Jeg skal til møde i Herning og det passede mig fint at der nu er kommet en lynladestation i Brande, fortæller han, og kan næsten med sikkerhed sige at det ikke er sidste gang han lægger vejen forbi.

I næste uge er der DM i Herning, der skal nok med min søn, så mon ikke vi skal en tur omkring Brande igen, lyder det fra Mogens Arentoft, inden han fortsætter videre til møde i Herning.

- Der kommer løbende flere til. Snart åbner vi også en ny lynladestation i Billund, så der er virkelig fart på udvidelsen af Danmarks største ladenetværk," siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever. 

 

Mogens Arentoft fra Roskilde var blandt de første blister der prøvede den nye ladestation på Vestergårdvej i Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul