Bestseller nominerer tre olympiske håb

Modekoncernen Bestseller har udpeget de tre nominerede til prisen som Årets olympiske håb.

De tre nominerede til prisen, som uddeles i forbindelse med DR’s sportsgalla Sport 2020 i starten af det nye år, er den 20-årige svømmer Alexander Aslak Nørgaard, riffelskytten Stephanie Grundsøe og para-dressurrytteren Tobias Thorning Jørgensen.

Alle tre har en reel chance for at repræsentere Danmark ved enten OL eller De Paralympiske Lege i Tokyo næste år. Alexander har allerede klaret OL-kvalifikationskravet i 1500 meter fri, Tobias er regerende europamester, og Stephanie er dobbelt VM-sølvmedaljevinder.

Med prisen følger 100.000 kroner, som skal være med til at bane vejen for vinderens olympiske drømme.

De nominerede er alle blevet indstillet af deres respektive nationale idrætsforbund, hvorefter et udvalg bestående af Bestseller-ansatte har udvalgt Alexander, Stephanie og Tobias som de officielle nominerede.

Det bliver 12. gang, prisen til Årets olympiske håb uddeles. I 2006 blev den senere OL-sølvvinder i 400 meter hæk, Sara Slott Pedersen, den første modtager af prisen, som siden er gået til fire andre senere OL-medaljevindere: Lotte Friis, Viktor Axelsen, Rikke Møller Pedersen og para-atleten Daniel Wagner Jørgensen.

Den seneste modtager af prisen som Årets olympiske håb er den unge svømmer Tobias Bjerg, der forventes at få sin olympiske debut næste år i Tokyo ved de udsatte Olympiske Lege, og året før gik prisen til den talentfulde tennisspiller Clara Tauson.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020