Bestseller nominerer olympiske håb

For 14. gang uddeler Bestseller sin talentpris til en ung atlet med en lovende fremtid inden for dansk idræt i forbindelse med Sport 2022-showet i starten af januar i Boxen i Herning.

I år er det en bryder, en MTB-rytter og en badmintonspiller, der kæmper om titlen som Bestsellers Olympiske Håb 2022.

De tre nominerede er:

  • Bryderen Turpal Bisultanov
  • MTB-rytteren Sofie Heby Pedersen
  • Badmintonspilleren Alexandra Bøje

De tre nominerede er udvalgt ud fra indstillinger fra de danske idrætsforbund, som indstiller atleter, der alle har et særligt talent og en lovende fremtid inden for sporten. De nominerede er desuden kendetegnet ved stærke og ordentlige værdier, som gør, at de bidrager til et positivt miljø omkring dem.

– Vi har fået mange stærke indstillinger i år, så det har ikke været ligetil at udvælge de tre nominerede. Fælles for alle tre er, at de besidder et utroligt talent og er dygtige til deres sport, men samtidig er mennesker, som engagerer sig i miljøet omkring sporten og giver noget tilbage. Det er noget, vi vægter meget højt, når vi kårer Bestsellers Olympiske Håb, siger Anders Gam, der er direktør i Jack & Jones og en del af Bestsellers OL-samarbejde.

Bestsellers Olympiske Håb uddeles som en del af det olympiske samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

– Det betyder meget for atleterne at blive nomineret og være med i opløbet til at vinde titlen som Bestsellers Olympiske Håb. Det betyder samtidig meget for os i Danmarks Idrætsforbund, at Bestseller ikke kun fokuserer på sporten, men også på menneskerne bag. Det at være rollemodel for andre er helt afgørende for dansk idræt, og at Bestseller også hædrer det i kombination med talentet, understreger vigtigheden og den stærke motivation bag, siger Søren Simonsen, Chef de Mission, Danmarks Idrætsforbund.

Med titlen følger 100.000 kr. inklusiv et tøjsponsorat på 25.000 kr. Støtten skal hjælpe vinderen på vejen mod at opfylde sine olympiske drømme.

Blandt de tidligere vindere af prisen finder man Lotte Friis (svømmer), Viktor Axelsen (badmintonspiller), Rikke Møller Pedersen (svømmer) og Daniel Wagner Jørgensen (para-atlet).

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023