Børneoptoget druknede ikke i regn

Selvom det på forhånd så ud til at blive en våd omgang, lykkedes det - næsten - at gennemføre fredagens børneoptog i tørvejr.

Da børneoptoget med deltagere fra de lokale børnehaver og SFO'er var nået byen rundt og tilbage til Torvet kort efter kl. 14, gav de truende skyer efter og slap deres indhold løs over de mange hundrede deltagere i optoget - og dermed blev traditionen med det gode vejr, der har været børneoptogets trofaste følgesvend siden det blev genoptaget i 2011 for første gang brudt.

Dermed viste det sig at være en fremragende beslutning, Brande Markeds praktiske arrangør, Thomas H. Madsen, havde truffet sent torsdag aften: Det telt, som i aftes blev benyttet til bankospil i Fynbogården, blev ud på de små timer flyttet til Torvet, så mens forældre i stimer fik testet vandtætheden i deres regntøj, paraplyer og eventuelle gummistøvler, kunne børn og pædagoger overvære Peter H's trylleshow i tørvejr inde i teltet.

Og dermed er årets Brande Marked for alvor gået i gang - regnvejr eller ej.

Se mange flere billeder fra børneoptogets tur byen rundt i galleriet nederst på forsiden og læs mere om årets Brande Marked i denne og næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019