Børne Street Art

Som de to foregående år er det ikke kun de professionelle kunstnere, der har mulighed for at skabe spændende malerier i Brande i den kommende weekend

Børnene får igen i år mulighed for at afprøve deres kunstneriske evner, idet en del af Torvet bliver reserveret til Børne Street Art.
Børnenes egen Street Art-festival starter begge dage kl. 10:00 og slutter henholdsvis kl. 16.00 om lørdagen og 15.30 om søndagen. Alle børn kan deltage, og man møder bare op på Torvet og melder sig til.
Som belønning for indsatsen modtager hvert barn et diplom samt en lille gave, som udleveres i Name Ii-butikken, som ligger lige ved siden af det areal, hvor børnenes Street Art finder sted.
Børne Street Art er igen i år lagt i kompetente hænder hos CreoCreo, som udgøres af to lokale kreative ildsjæle - nemlig pædagogerne Susanne og Henriette K. Rasmussen, som vil være kendt af mange af børnene.
Prisen for deltagelse i Børne Street Art-festivalen er 25 kr.
- Går du med en kunstmaler i maven, så benyt lejligheden til at møde de professionelle kunstnere, se hvilke teknikker de bruger og oplev den kreative stemning, lyder opfordringen fra Lion, der glæder sig til at se en masse spændende børnekunstværker på Torvet.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul