Bøllebank til lokalrivaler

Lars Duedahl

Lars Duedahl var med 2 scoringer stærkt medvirkende til den største Brande-sejr i årevis - endda over lokalrivalerne fra Ikast FS (arkivfoto).

Lørdag var Brandes serie 2-mandskab på besøg hos lokalrivalerne fra Ikast FS, og det blev en kamp, som Brande-spillerne givetvis vil huske længe, mens hjemmeholdets formentlig vil forsøge at glemme den hurtigst muligt.

0-7 stod der på måltavlen, da dommeren fløjtede det ensidige lokalopgør af.

Topscorer Mathias Sandfeld indledte scoringen med sin fjerde sæsontræffer efter 5 minutters spil, og inden pausen havde både spillende træner Lars Antonsen og en anden veteran, Lars Duedahl været på pletten og øget til 3-0.

Begge kom også på scoringstavlen i 2. halvleg, hvor gæsterne nettede ydeligere 4 gange i løbet af kampens sidste 20 minutter. De blev suppleret af tilbagevendte Nicolai Skov og assisterende træner Rasmus Langelund, og så var den største Brande-sejr i årevis en realitet.