Bølle Bob afløser Peter Pan

Bente Meldgaard

Selvom Peter Pan efter to udsættelser nu bliver skiftet ud med Bølle Bob er det stadig Bente Meldgaard, der står i spidsen for Teaterspirerne som instruktør, som hun har gjort der hver eneste gang siden 2009.

Selvom de er nogle herlige drenge begge 2, er der ikke plads til dem begge på en gang!

Teaterkompagniets ”ungdomsafdeling” – Teaterspirerne – skulle egentlig have opført musicalen om Peter Pan i foråret 2020, men corona-restriktionerne betød, at forestillingen først måtte udsættes til foråret og siden til næste forår.

- Forståeligt nok, men ikke desto mindre ærgerligt, konstaterer Teaterkompagniets spillende formand, Jørgen Lauridsen. Han fortsætter:

- Det er desværre vores oplevelse, at det er meget svært, hvis ikke ligefrem umuligt, at skulle holde gejsten til at øve det samme stykke for 3. år i træk, så det har vi taget konsekvensen af og giver derfor Peter Pan lov til at blive på Ønskeøen lidt endnu.

I stedet kaster ”spirerne” sig nu over Bølle Bob.

- Det bliver helt sikkert godt, fastslår Jørgen Lauridsen, som oplyser, at man – hvis man har købt billetter til Peter Pan - kan benytte disse til Bølle Bob, da der ikke bliver lavet om på datoerne. Skulle man derimod ønske at få billetterne refunderet, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Det skal ske ved henvendelse til RemisenBrande.

Som optakt til Bølle Bob afholdes der audition og informationsmøde på søndag den 8. august i Teaterkompagniets lokaler på Revlingevej 2, hvor der bliver mulighed for at få en snak med instruktørteamet, som igen består af Michelle, Mads, Bjarne og Bente Meldgaard, høre lidt om stykket og måske afgive en lille sangprøve.

Er man forhindret i at møde op, men gerne vil være med, kan man sende en mail til teaterspirerne@gmail.com, så skal instruktørerne nok vende tilbage.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022