Axel Månsson som gastronomisk ambassadør

Axel Månsson

Sammen med bl.a. Stauning Whisky og den århusianske Michelin-restaurant Domestic skal Axel Månsson være med til at udvikle og promovere gastronomien i Region Midtjylland.

Ambassadørerne repræsenterer noget af den ypperste gastronomi, der findes i regionen med et niveau, der er i verdensklasse. Ambassadørerne er kokke og producenter, der hver især brænder for gastronomien og har et klart afsæt i regionen. De ti ambassadører bidrager alle med events, der kan være med til at vise lokale og udefrakommende, hvor stærk gastronomien er i regionen. 

Hos Axel Månsson ser man ambassadørkorpset som en mulighed for at sprede kendskabet til gastronomien i Region Midtjylland

- Her hos Månsson er vi interesseret i at være ambassadør, fordi en del af vores strategi er at give danskerne kendskab til lokalt dansk, økologisk, og bæredygtig produktion af grønsager og æg, og adgang til dem, når de er i sæson, og samtidig give inspiration til, hvorledes grønsager kan få en større plads på de danske køkkenborde, udtaler Dorit Andersen fra Axel Månsson.

Hos Axel Månsson kan du i løbet af 2020 blandt andet komme til rundvisning på gården og til det årlige event Åbent landbrug.

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023