Artium-elev klar til finalen ved Landsmesterskaberne i tysk

Thilde Eriksen (t.h.), som går i 9.E på Artium, har kvalificeret sig til finalen i tysk ved DM i Fagene. Hun ses her sammen med sin tysklærer, Cathrine Friborg.

- Jeg er meget overrasket – tysk er ikke lige mit favoritfag. Tysk grammatik er ikke så meget mig, lyder det ærligt fra Thilde Eriksen, der først fandt ud af, at hun havde kvalificeret sig til finalen efter at være vendt tilbage til skolen efter en forlænget juleferie med et par dages hjemmeundervisning.

- Cathrine (klassens tysklærer, red.) var også ret overrasket, uddyber Thilde, som også overvejede at deltage i et par af de andre fag ved DM i Fagene, dansk og samfundsfag. Nu blev det ved tysk, og det var også alt rigeligt: Indsatsen har foreløbig udløst en plads i finalen, hvor hun skal op imod 62 andre finalister fra andre skoler over hele Danmark.

Finalen afvikles online 1. februar, så der er hverken tid til at tage på sprogrejse til Tyskland eller gå i intensiv træningslejr inden, men Thilde bekræfter, at finalepladsen har givet hende et andet fokus i forhold til tyskundervisningen:

- Det synes jeg; jeg har fået lidt mere motivation – man kan godt, hvis man tager sig sammen, konstaterer hun.

Læs mere om konkurrencen og den enlige lokale finalist i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022