Anja Lovén besøger Brande

Bliv inspireret af foredraget med ”heksebørnenes mor”.

Brande Smykkecenter glæder sig over muligheden for at invitere til foredrag med Anja Lovén i Brande. Det sker i forbindelse med et nyt smykkekoncept i butikken, som netop støtter Anjas store arbejde, som du får mulighed for at høre meget mere om. 

Nordjyske Anja blev verdenskendt som ”heksebørnenes mor”, da billedet af hende og et lille udmagret nigeriansk heksebarn, gik viralt i 2016. Lige siden har hun arbejdet for at redde heksebørn i Nigeria og give dem nyt håb og en tryg fremtid.

Nu har du muligheden for at høre Anjas gribende fortælling om sit nødhjælpsarbejde, om overtroen i Nigeria og om det liv, som bliver budt heksebørnene. I Anjas foredrag vil hun også inspirere til at træffe valg, der er baseret på følelserne i hjertet, til at tage utraditionelle veje i karrieren og gøre de ting, som man er absolut bedst til.

Indehaver af Brande Smykkecenter, Malene Bjerg, fortæller, at det er lanceringen af et nyt smykkekoncept, som netop støtter Anja Lovéns arbejde, der giver butikken muligheden for at afholde foredraget med Anja i Brande.

”Vi er rigtig stolte af, at kunne invitere til foredrag med Anja her i byen” fortæller hun. ”Og vi glæder os rigtig meget til at samle byens borgere.”

Også Anja Lovén glæder sig til at besøge Brande og over den store lokale opbakning.

Og så er hun meget taknemmelig for det samarbejde, der kommer til at have stor betydning for hendes nødhjælpeorganisation Land of Hope. ”Jeg sætter stor pris på Land of Hopes samarbejde med Nordahl Jewellery, hvor vi er garanteret en stor halvårlig donation de næste tre år. Det betyder, at vi fortsat kan redde liv og give børnene en sikker fremtid”, fortæller hun.

 

Om foredraget

Foredraget afholdes Hotel Dalgas, 03-11-2020, 19:00-21:30

Prisen for foredraget er 250,-kr. Alle deltagere får en goodiebag med hjem, der indeholder et unisex armbånd i sort læder inklusiv et sølv led med teksten ”Hope” til en værdi af 500 kr.

Armbåndet er fra Nordahl Jewellerys nye smykkekoncept, this is my life, der støtter Land of Hope og Anja Lovéns arbejde med at redde såkaldte heksebørn fra udstødelse, tortur og død. 

 

Læs mere i Brande Bladet i næste uge.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen