Alle vil jo bare elskes

En livstidsfanges historie og en vens tanker

I 2018 udgav Thomas Bjerg Mikkelsen sammen med Lars Irgens Petersen bogen ”Alle vil jo bare elskes”.

Lars Irgens Petersen slog i 2003 en anden mand ihjel. Det skete i forbindelse med en smugleraktion med 13 tons hash fra Marokko til Danmark. Drabet var kynisk og nøje planlagt. Set med menneskelige briller krydser han den grænse, hvor tilgivelse ikke længere synes mulig.

Onsdag d. 19. februar fortæller Thomas Bjerg Mikkelsen ved et foredrag i Brande Missionshus på Herningvej om sit møde med Lars Irgens Petersen og reflekterer over emner som skam, skyld, tilgivelse, empati, fremmedgørelse og ondskab. Det er Indre Mission, der har arrangeret foredraget.

Om bogen skrev Søren Hermansen, Kristeligt Dagblad, bl.a.:

- Bogen er både rystende og fuld af håb. Lars Irgens Petersens liv i kriminalitet er barskt og råt, men et menneske er ikke bare sin fortid. Der er altid et håb, lyder det fra kristendommen. Bogen er også fuld af klogskab og ømhed. Alle vil jo bare elskes, ja, men ikke alle bliver det fra begyndelsen af livet, og så er det godt med gode venner.

Arne Mariager, Jysk Fynske Mediers dav. boganmelder og manden bag ”Fætters Klummer” i Brande Bladet, skrev bl.a. flg. om bogen:

- Giver os både den rå, usminkede fortælling fra den mørke side af samfundet – og så den kristne, analytiske kommentar, der kommer vidt omkring. Kombinationen er spændende – og tankevækkende. Ikke mindst i et samfund, hvor vi i årevis har skærpet domme og straffe. Der er stof til en grundig politisk og menneskelig diskussion i denne bog.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019