Østergaard lynede i Ikast

Fraregnet den målløse premierekamp mod Give har det sjældent været hverken målfattigt eller kedeligt, når Brandes serie 1-mandskab har spillet i år, og tirsdagens udekamp mod rækkens agterlanterne, Ikast FS, blev ingen undtagelse.

Med en sejr på 5-2 efter pauseføring på 2-1 lagde Brande afstand til bundregionen, og manden bag sejren var først og fremmest tilbagevendte Jonas Østergaard, der efter lidt tilpasningsvanskeligheder for alvor er ved at finde sig til rette på holdet.

I forrige søndags lokalopgør mod Give måtte han udgå med en skade kort før pausen efter en sprudlende indsats og den vitale reducering til 1-2, men tirsdag var han helt på toppen med et hattrick. Indenfor godt et minut gjorde han det til 2-0 efter et lille kvarters spil, og midt i 2. halvleg øgede han til 3-1.

Kristian Koch Jensen gjorde det til 4-1, inden hjemmeholdet fik reduceret endnu engang, men Carsten Nielsen fik det sidste ord, da han slog sejren fast 5 minutter før tid.

Brandes anfører, veteranen Jonny Bjørnsholm, tangerede iøvrigt klublegenden Poul Munkholms rekord på 427 førsteholdskampe, og han kan således slå rekorden, når Brande lørdag tager imod BV Oksbøl på Brande Stadion.