Årets gartner 2022: Axel Månsson

Torsdag kårede Dansk Gartneri Årets gartner 2022. I år faldt valget på Axel Månsson A/S fra Brande.

Udnævnelsen blev bl.a. begrundet med, at "Axel Månsson A/S er en moderne virksomhed, hvor der hele tiden arbejdes med bæredygtighed. Det har blandt andet resulteret i en symbiose med et biogasanlæg og en stor produktion af økologiske æg.

Samtidig er virksomheden meget innovativ og åben over for den moderne forbrugers og gastronomis ønsker. Det afspejler sig i demohaven samt de talrige arrangementer inden for madverdenen, der med stor succes er blevet afholdt hos Axel Månsson A/S. Bag det hele står Axel Månsson, som med sit helt utrolige engagement har fået visionerne gennemført.

Det er med baggrund i den kæmpe indsats og de imponerende resultater, som er blevet skabt med den virksomhed, som vi ser i dag, at Axel Månsson er blevet valgt til Årets Gartner 2022.”

Axel Månsson havde selv taget turen til Middelfart for at modtage prisen, og på Grarupvej er der naturligt nok både glæde og stolthed over hæderen, som blev uddelt i forbindelse med Dansk Gartneris generalforsamling.

Han dedikerede prisen til "vores stærke og trofaste team af medarbejdere, rådgivere og andre tætte samarbejdspartnere. Det giver os gode tanker på den udvikling, vores virksomhed har været igennem indtil nu og fortsat.”

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023