Flot sejr til Brande HK

Tirsdag d.23/1 spillede Brande HKs U13 drenge C hjemme mod Herning FH. Efter en lidt forsigtig start, fik Brande styr på kampen. Med flot angrebsspil, hvor der bl.a. var presspil, spil ind til stregen/indløbet og kryds trak Brande stille og roligt fra modstanderne. Villads stod også en super god kamp i målet. Ved pausen førte Brande med 10-5 og i 2. halvleg fik man afprøvet noget forsvarsspil, der skal trænes noget mere på. Samtidig blev der også byttet lidt rundt på pladserne. Det gode spil fortsatte resten af kampen, som Brande vandt med 17-8.

Målscorer for Brande HK:

Elias 5, Oscar 5, Sebastian VD 4, Sebastian M 1, Gustav 1 og Andreas 1 mål.

På billedet ses Brande HKs u13 drenge der vandt en sikker sejr over HFH. Fra Venstre: Sebastian M, Mads, Phillip, Gustav, Oscar, Villads, Sebastian VD, Andreas, Elias og Daniel