Vi bør bygge ny skole

Var det den rigtige beslutning vi traf i Brande Byråd, da vi besluttede at lave renovering og tilbygning til Præstelundskolen i stedet for at bygget nyt?

Set i bagklogskabens lys skulle vi have nok tænkt anderledes. Men bedre sent end aldrig .

Vi bør bygge en ny skole nu og gerne med en tæt placering omkring Brande Hallerne.

Jeg har ikke den nødvendige indsigt i fremtidens anlægsinvesteringer i Ikast Brande kommune. Jeg mener at det er vigtigt at få en investering til en ny skole indpasset i anlægsbudgettet. En overvejelse kunne måske være en leaseback løsning, hvor byggeriet finansieres af investor og kommunen betaler en leje af bygningerne.

Jeg startede selv ved indvielse af Dalgasskolen i 4. klasse og begge skoler havde jubilæum sidste år 50 og 60 år - mange år for begge skoler.

Bør vi ikke overveje at bygge en samlet skole, når vi skal til at bygge. Min placering for en fælles skole bør være i området omkring Brande Hallerne. Et område tæt ved bibliotek, tandplejen, hallerne med mødelokaler og masser af sportsaktiviteter og de store grønne områder.

Vi venter nu på rapporten om skolens tilstand og hvad Byrådet derefter beslutter.
Områderne, hvor vores gamle skoler ligger i dag vil kunne anvendes til attraktive byggegrunde, som trækplaster til vores mange indpendlere der kommer til byen hver dag.

Spidskandidat for
Fælleslisten

Erik René Pedersen

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Boligsalg
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul